Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα με τις εικονογραφήσεις μου στο λινκ που ακολουθεί:

www.artsi.gr


Δείτε τις παρακάτω δημοσιεύσεις στα παρακάτω link:

http://www.photobusiness.gr/PhotoBusinessWeekly/Photobusiness_weekly_83.pdf

http://www.lifo.gr/mag/features/517

http://ge.tt/5mLjBZ7

file:///Users/aristeidistsinaroglou/Desktop/329-2011-04-04-18-19-49.html


...ας συστηθούμε   

Ονομάζομαι Αριστείδης Τσινάρογλου και είμαι διακεκριμένος εικονογράφος, φωτογράφος , εκπαιδευτικός και γονιός.

Με την πλαστελίνη ασχολήθηκα πάνω από δύο δεκαετίες.

Για πρώτη φορά την εφάρμοσα ως φοιτητής του Τμήματος Φωτογραφίας της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών (ΤΕΙ Αθηνών) στις εργασίες για τις ανάγκες των μαθημάτων.

Από τότε εξέλιξα την τεχνική μου και την εφάρμοσα σε διαφημιστικές και εμπορικές ενέργειες, σε εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, σε καλλιτεχνικές και εικαστικές δραστηριότητες.

... δημοσιεύσεις

Το 1997 δημιουργώ το κόμικ με τίτλο «Το μάτι του Θεού», και ακολούθησε μετά «Το Λεωφορείο της Λεωφόρου». Το 2002 κυκλοφόρησε το πρώτο μου βιβλίο για παιδιά από τις Εκδόσεις Κάστωρ με τίτλο «Από εδώ μέχρι το Φεγγάρι». Το 2009 εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο μου με τίτλο «The amazing journey of Alma».

Αρκετό υλικό και δουλειές μου έχουν κυκλοφορήσει στον Ημερήσιο και Περιοδικό Τύπο όπως στο περιοδικό FREE (2006) το κόμικ «Ελλάς Ελλήνων Πλαστελινών», και η συνεργασία μου με το Κ της Καθημερινής.

...παιδαγωγική

Πέρα από την φωτογραφία και την εικονογράφηση, ασχολήθηκα ενεργά με το χώρο της εκπαίδευσης, που με ενδιαφέρει εξαιρετικά. Από το 2000 έως το 2005 διατέλεσα Καθηγητής στο Τμήμα Φωτογραφίας του ΤΕΙ Αθηνών ενώ στην δευτεροβάθμια είμαι από το 1996. Την παιδαγωγική εμπειρία μου συνδυασμένη με το πάθος μου για την πλαστελίνη και την φωτογραφία προσπαθώ να μεταφέρω σε ένα πλήρως καινοτόμο για την Ελλάδα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.